Όροι χρήσης

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2385 of /home/ppapinfo/public_html/connecting4caring.gr/includes/menu.inc).

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.connecting4caring.gr
Η παρούσα ιστοσελίδα www.connecting4caring.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του   project «Συν-Φροντίζω» («Connecting for Caring» C4C). Ο χρήστης και επισκέπτης της παρούσας ιστοσελίδας συμφωνεί και αποδέχεται πλήρως τους παρακάτω όρους:
1. Όλο το υλικό αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της διάταξης και της οργάνωσης των ιστοσελίδων, ανήκουν στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, Εταιρεία Σχολικής Οικογενειακής Συμβουλευτικής και Έρευνας (ΕΣΟΣΕ) και αποτελούν πνευματική της ιδιοκτησία. Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στον δικτυακό αυτό τόπο διατίθενται στους χρήστες του για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και σε καμία περίπτωση για εμπορικούς σκοπούς και δύνανται να αλλάζουν ή να αφαιρούνται χωρίς καμία προειδοποίηση. Απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσίευσή τους, ολική ή μερική, με οποιαδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο, χωρίς την γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη ή του κατόχου.
2. Η ΕΣΟΣΕ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συμπεριλαμβάνει επίκαιρη και ακριβή πληροφόρηση στην παρούσα ιστοσελίδα, αλλά δεν εγγυάται, ή βεβαιώνει την ακρίβεια, την επικαιρότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται, τις οποίες ο επισκέπτης χρησιμοποιεί με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Η ΕΣΟΣΕ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και των στοιχείων που περιέχονται σ' αυτόν.
3. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο συνδέσμων (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα της και δεν ευθύνεται για συνέπειες που είναι δυνατό να προκύψουν λόγω του περιεχομένου τους. Οι διάφορες συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες παρέχονται για εξυπηρέτηση των χρηστών αυτής της ιστοσελίδας. Οποιαδήποτε ανταλλαγή πληροφοριών έχετε με την ιστοσελίδα της ΕΣΟΣΕ διέπεται από τις διατάξεις Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αυτής της ιστοσελίδας. Η ΕΣΟΣΕ είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο των ανταλλαγών, συμπεριλαμβανομένων ιδεών, επινοήσεων, εννοιών, τεχνικών ή τεχνογνωσίας που περιλαμβάνονται σε αυτές τις ανταλλαγές πληροφοριών, για εκπαιδευτικούς, επιστημονικούς και ερευνητικούς σκοπούς, και πάντως σε καμία περίπτωση για σκοπούς εμπορικούς. Η παραχώριση οποιουδήποτε υλικού και η ανάρτησή του σημαίνει ότι ο εκχωρών αποδέχεται τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας για μη εμπορικούς λόγους.
4. Στην παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνονται οπτικοακουστικό υλικό, trademarks, εκπαιδευτικά παιχνίδια, επιστημονικά άρθρα καθώς και άλλο υλικό που προστατεύονται από τον νόμο.
5. Όταν αποστέλλετε πληροφορίες προς την ιστοσελίδα με την συμπλήρωση των σχετικών online φορμών, για την εξυπηρέτηση ενός αιτήματος ή την παροχή κάποιας υπηρεσίας, πρέπει να τις συμπληρώνετε ορθά και με ακρίβεια. Οι πληροφορίες που συμπληρώνετε για την εξυπηρέτηση του αιτήματος σας θεωρούνται εμπιστευτικές και μεταβιβάζονται μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο, και σε περίπτωση που η από τον επισκέπτη χρήση της ιστοσελίδας αντίκειται στους κανόνες χρήσης του και την ισχύουσα νομοθεσία, στην αρμόδια σύμφωνα με το νόμο αρχή.
  
6. Η Εταιρεία έχει την δυνατότητα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας και στους ανωτέρω όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.